Friday, May 12, 2006

Cada dijous

Cada dijous, quan ens trobam uns quants amics, per posar-nos d'acord amb el menú que regirà el dissabte o el diumenge que ens trobem a Biniculís; cada dijous hi ha fortes discusions en posar-se d'acord: uns prefereixen un menjar a base de peix i productes de la mar, altres prefereixen un menjar a base de carns amb salses o a la planxa, i també n'hi ha d'altres, que són més tendenciosos a consumir verdures i llegums, partidaris d'una cuina vegetariana, emperò, el que arriba a passar realment que els cuiners que hagin de fer el menú de la trobada, acaben imposant el seu criteri i les seves manies culinàries, que no són poques. És a dir, que totes aquelles discusions prèvies són fum de formatjada, són purament una entelèquia per estar entretinguts una estona i fer de petar la resistència de cadascú. Ahir dijous, es va crear una colossal i acalorada discusió tot per esbrinar quin peix era el més adequat per fer un arròs caldòs, vaig estar a punt de telefonar al mòbil d'Alex Susanna per sortir-me'n del pas d'aquest carrerany absurd en què ens havíem ficat. Aquest diumenge hi haurà un arròs caldòs segons una recepta de la mare den Pakito. A Cala Fum hem quedat, per practicar allò tan essencial com és el troglodisme menorquí (que un altre dia, amb més recursos dialèctics us faré de definir))).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home